516.rs je jedina licencirana agencija i Yandex-ov partner na Balkanu

Zahvaljujući sve većem interesovanju domaćih kompanija za oglašavanje i na drugim tržištima, posebno u sferi turizma, medicine i prehrambene industrije, beogradska agencija 516 je početkom 2019. godine počela saradnju sa kompanijom Yandex, i danas je jedina licencirana agencija i partner ove ruske kompanije na Balkanu.

Image

Yandex

Najveći ruski internet pretraživač, Yandex.ru, je zvanično stigao u Srbiju i region. Od januara 2019. godine. zastupnik Yandexa za ceo region je domaća kompanija 516 d.o.o. Kompanija Yandex je osnovana 2000. godine, tri godine nakon lansiranja veb portala yandex.ru. Danas Yandex ima blizu 8000 zaposlenih u 22 zemlje i nalazi se na listi NASDAQ od 2011. godine. U Rusiji gotovo 60% svih internet pretraga idu preko Yandex.ru, a 90% internet korisnika koristi Yandex servise. Yandex.ru poseduje najasavrmenije alate za oglašavanje u različitim formatima, precizno targetiranje, analitiku, naravno, sve na zadovoljstvo korisnika. Najjača ruska platforma za pretraživanje otvara nove mogućnosti za unapređenje poslovanja i stvara prilike da se krene u osvajanje drugih velikih tržišta.

Image

iManage Srbija

Najbolji dokument management na svetu podržan veštačkom inteligencijom. Potpuna promena načina rada! iManage RAVN Dokument menadžment plaforma koja razume sadržaj dokumenta Inteligencija ugrađena u osnovne funkcije Funkcije postaju efikasnije i lakše Štedi vreme, olakšava uvid i pronalaženje Smanjuje rizik Više od 1 milion profesionalnih korisnika širom sveta 2500+ Servisnih kompanija 500+ Pravnih službi u velikim kompanijama 250+ Velikih finansijskih kompanija 120+ Vladinih agencija

Kontakt

Adresa

Knez Mihailova 7, 11000 Beograd, Srbija

Telefon

+381 60 045 11 50

Email adresa

office@516.rs